TOP

Ohnivé zprávičky – leden

Ohnivé zprávičky – Leden

I když nám kalendář říká, že venku vládne leden, podle počasí to tak vůbec nevypadá…Přesto je ale plesová sezona v plném proudu a v tomto směru nezaostávají ani hasiči. V pátek 17.1. jsme uspořádali již tradiční hasičský ples, a jak jinak, konal se v sále v naší hasičárně. K tanci a poslechu hrála osvědčená dvojice Eva Brančová a Jan Holík. I díky nim byla nálada skvělá, atmosféra takřka domácí a bavily se bez rozdílu všechny generace, puberťáky počínaje a seniory konče.. Starší generace se opravdu nedala zahanbit a ukázala mladým, že s nimi dokáže držet krok, ba někteří ty mladé i předčili a zasloužili si náš obdiv za předvedené taneční výkony.
Dle ohlasů byli všichni zúčastnění spokojení a nezbývá než doufat, že i masopust, který pořádáme 28. února bude stejně úspěšný, ne-li ještě vydařenější. Takže zveme opět všechny naše příznivce na strávení příjemného večera.
Za SDH Vlasta Růžičková

Zadání komentářů

Váš email nebude zveřejněn.

You may use these HTML tags and attributes:<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>